دوره های آموزش خیاطی

دوره های آموزش خیاطی

تعریف خیاطی

خیاطی یکی از شغل‌هایی است که لازم است صاحب شغل دارای خلاقیت، قدرت تخیل و هنر بالایی باشد. این موارد جزو فاکتورهای اساسی برای موفقیت در رشته خیاطی محسوب می‌شوند. به علت کاربرد و تقاضای بالای این رشته در بازار کار بسیاری از افراد مخصوصاً خانم‌ها علاقه‌مند به یادگرفتن این رشته جذاب و هنری هستند.

دراین‌باره می‌توان گفت روش‌های آموزشی خیاطی مختلفی وجود دارد که شما می‌توانید بر اساس سلیقه و نظر خود یکی از آن‌ها را انتخاب کنید در ادامه شمارا با اصلی‌ترین روش‌های آموزشی خیاطی آشنا می‌کنیم.

معرفی اصلی‌ترین روش‌های آموزشی خیاطی

برای یادگرفتن خیاطی سه روش اصلی وجود دارد که می‌توان گفت هرکدام از آن بسته به نظر و شرایط هر فرد می‌توانند بهترین گزینه محسوب شوند، اما در حالت کلی می‌توان گفت روش یادگیری اول، کاربردی‌تر و مفیدتر از دیگر روش‌ها است. این روش‌ها عبارت‌اند از:

  • یادگیری خیاطی با کمک دوره های آموزش خیاطی به صورت حضوری در آموزشگاه، که بهترین نوع آموزش است
  • استفاده از ویدیوهای آموزشی خیاطی یا کتاب‌های خودآموزی خیاطی
  • یادگیری خیاطی با روش آموزشی آنلاین

مزیت‌های دوره های آموزش خیاطی

آشنایی با فواید دوره های آموزشی خیاطی

همان‌طور که در بخش قبلی اشاره کردیم دوره های آموزش خیاطی، بهترین روش یادگیری خیاطی محسوب می‌شوند. یادگیری خیاطی مزیت‌های مختلفی را برای افراد مخصوصاً خانم‌ها دارد. از مهم‌ترین فواید دوره های آموزش خیاطی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • منعطف بودن ساعات کاری خیاطی
  • قابلیت یادگیری راحت و ساده خیاطی در دوره های آموزش خیاطی
  • داشتن یک شغل پردرآمد و هنری
  • ایجاد روحیه شاد و سالم در خانم‌های خیاط
  • بالا بردن میزان تعاملات خیاط با جامعه
  • بالا رفتن خلاقیت و نوآوری فرد با یادگرفتن خیاطی
  • امکان دوختن لباس به‌صورت مستقل برای خود و خانواده
  • قابلیت کار کردن در کارگاه‌های خیاطی یا مزون‌های مختلف لباس
  • امکان مهاجرت به خارج از کشور بامهارت خیاطی
  • امکان دریافت وام مناسب به‌عنوان خیاط
  • عدم احتیاج به محیط مخصوص و پرهزینه برای راه‌اندازی کار مستقل به‌عنوان خیاط
external

بازار کار و فرصت‌های شغلی خیاطی

فرصت‌های شغلی و بازار کار خیاطی چگونه است؟
خیاطی جزو مشاغلی است که می‌توان با روش‌های مختلفی در آن فعالیت کرد، برای مثال استخدام به‌صورت تمام‌وقت فقط بخش کوچکی از فرصت شغلی خیاطی است. یک خیاط ممکن است در شرکت‌های تولید یا کارگاه‌های پوشاک که خیاطی را به روش سنتی انجام می‌دهند استخدام شود.

با کمک دوره های آموزش خیاطی و یادگیری این شغل می‌توانید به‌راحتی برای مکان‌های مختلفی مثل کارگاه‌های خیاطی، تولیدکننده‌های لباس، شرکت‌های مد و فشن و غیره کارکنید. همچنین امکان کارآفرینی و کار کردن به‌صورت مستقل نیز در این شغل وجود دارد و می‌توان با کمک وام‌های اداره کار یا فنی و حرفه‌ای کار خود را به‌صورت مستقل شروع کنید. یکی از زمینه‌های دیگر برای شغل خیاطی، گذراندن آزمون‌های مربی‌گری و کار کردن به‌عنوان مربی و یا دریافت مجوز از وزارت کار برای راه‌اندازی آموزشگاه است.
درنهایت از مهم‌ترین فرصت‌های شغلی خیاطی می‌توان به دوخت مزون‌های لباس‌های نامزدی و عروسی، چرم‌دوزی، الیاف سنجی، طراحی لباس صحنه، دوخت لباس بچگانه، دوخت لباس زنانه، دوخت لباس مردانه، دوخت لباس‌های تزئینی و فانتزی و دیگر موارد اشاره کرد.

میزان درآمد خیاطی

میزان درآمد خیاطی نیز مثل هر شغل دیگری بیش‌تر به مهارت، تلاش و تجربه فرد مربوط می‌شود. علاوه بر این مسائل در خیاطی نوع و کیفیت کار نیز تأثیر مستقیمی بر روی درآمد فرد می‌گذارد. همچنین واضح است که کار کردن در یک تولیدی لباس به‌مراتب درآمد کم‌تری به نسبت کار کردن در مزون‌های شخصی دارد. در حالت کلی می‌توان گفت درآمد خیاطی به مواردی مانند سابقه کاری، میزان شهرت، شهر محل فعالیت، سطح درآمد مشتریان و غیره بستگی دارد. درنهایت بهتر است بدانید شغل خیاطی به‌طور میانگین درآمد مناسب و خوبی را برای افراد ایجاد می‌کند.

آموزش حرفه ای و تخصصی خیاطی در تهران

دوره های آموزش خیاطی از مبتدی تا پیشرفته برای یادگیری و حضور در بازار کار

با بیش از 30 سال سابقه آموزشی
نظرات هنرجویان دوره ها

ما به خدماتی که ارائه می دهیم بسیار افتخار می کنیم

توصیفات ما را از شرکت کنندگان راضی در دوره های آموزشی را بخوانید